x
בניית אתרים בחינם
 
 
 
 
 
    דף הבית
    צור קשר
    אנימציות 1
    אנימציות 2
    אנימציות 3
    מתכוני עוגות
    מתכונים לבשר
    חשוב
    פורום
    תמונות של חיות
    רקעים 1
    רקעים 2
    מתכונים לדגים
    אתרי בישול
    10 למורה !!!!!!
    אתרי סקריפטים
    משפתים לשוטר
    אמא לא אומרת !!!!!!
    בדיחות
    ציור מיוחד
    קריקטורות
    קריקטורות 2
    תרוצים למורה !!
    שפת נשים
    תריקים במחשב !!
    ICQ להורדה
    הורדת מסנגר
    חדשת
    חנוכה
    פסח
    איזה .............
    צבי-הנינג"ה (תמונות )
    תמונות של בנות
    איך לצייר פייה
    רקעים 3
    אתה קוף !!!!!!!!!!!
    תמונות לבנות 2
    דפי צביע (1)
    נארוטו
    דפי צביע (2)
    רקעים (4)
    תמונות
    שמות לילדים שנולדים
    חידה קלה (1)
    אסור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שעון
    מזה ציור ?????
    ציורים
    צורים 2
    אנימציות 4
    שמות של רפרים
    לוגוים
    משחקים
    סירטונים
    עישון (מדעיים )
    מה זה פיל !!!!
    פני לחופש הגדול (לילדים ).
    אנימציות מגובנות
    קישורים
    ימי הולדת
    פירגון
    תודות !!!!!!!!!
    תמונות של H2O
    מתכון לאורז
    פסטה חשמלית
    איך לציר סוסה חמודה !!!!!
    רקעים )5(
    תמונות לבנות (3)
    לבנות בילבד
    אנימציה 5
    לבנות !!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי יום הולדת
    דיסני
    תמונות
    רעיונות למתנות יום הולדת
    אנימציות 6
    מדריך לפיראטים מייפל סטורי
    המדריך לקוסמים מייפל סטורי
    משימות במייפל סטורי
    הורדת מייפל סטורי +מדרייך
    הסבר המשחק מייפל סטורי
    מתקפות שונות !
    כמעט מלכים תמונות
    להיי סקול מיוזיקל
    כמעט מלכים תמונות
    כמעט מלכים סילו
    סמילים
    play !!
                       צלי בקר בפטריות



בשר בקר מס' 5, שטוף ומופשר
1 בצל גדול
2 שיני שום
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, לפי הטעם האישי
מעט שמן
1 קופסה פטריות חתוכות משומרות (לא חובה)

1. בסיר שטוח, מטגנים את הבצל במעט שמן על להבה גדולה, וכשמזהיב, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב מכל הכיוונים, עד שהבשר "ייסגר" והעסיסיות תישמר בפנים.
2. כשהבשר מטוגן, מוסיפים 2 שיני שום כתושות, את הפלפלים והעגבנייה, את התבלינים, סוגרים את המכסה ומנמיכים ללהבה קטנה מאד.
3. הבשר יתבשל כך במיצים של עצמו במשך כ-3 שעות לפחות, כשכל 20 דק' יש להפוך אותו מצד לצד. בשעה האחרונה של הבישול, אפשר להוסיף את הפטריות.
4. כשהבשר רך, מכבים את האש ומקררים.
5. למקרר מכניסים בנפרד את גוש הבשר ואת הרוטב ומצננים.
6. כשהבשר הצטנן דיו, ניתן לפרוס אותו בקלות בסכין חדה לפרוסות נאות שוות בגודלן.
7. מגישים לכל מנה, 2 פרוסות בשר, על מצע של אורז לבן, בתוספת רוטב הפטריות
 
                       צלי בקר עם חבושים ורוטב שזיפים שחור





1/2 כוס שמן
1 ק"ג בשר בקר שריר, חתוך לקוביות של 3 ס"מ
2 בצלים בינונים, קצוצים דק
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כוס רסק עגבניות
6 כוסות מים
1 ק"ג חבושים לא קלופים, שטופים היטב, ומנוקים מהליבה וחתוכים לפלחים
1/2 ק"ג שזיפים שחורים מיובשים, מגולענים


1. מחממים חצי מכמות השמן, עד שעולה מעט עשן, ומטגנים את הבשר עם הבצל והתבלינים עד שהבשר משחים מכל הצדדים. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן מעט. 
2. מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים עד שהבשר מתרכך, כשעה או מעט פחות.
3. מחממים את שארית השמן במחבת ומטגנים את החבושים עד שישחימו מעט.
4. מוסיפים את החבושים לבשר, מוסיפים את השזיפים המיובשים ואת 3 כוסות המים הנותרות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך שעה. מגישים עם אורז לבן
 
          בצלים ממולאים בכבש



3 בצלים גדולים
1 כוס אורז, מבושל למחצה
5 כפות שמן זית
½ ק``ג בשר כבש טחון
כוס עלי כוסברה נקיים
5 בצלים ירוקים פרוסים דק
2 כפות דבש
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
½ כפית קינמון טחון
½ כוס סירופ סוכר
3 כוסות מים
מלח ,פלפל


מכינים את הבצלים למילוי . בעזרת סכין חדה חורצים חריץ אורך עד למרכז הבצל. מאדים את הבצלים כחצי שעה. מקררים ומפרקים בעדינות לשכבות .
מכינים את המילוי. מטגנים את בשר הכבש בשמן הזית. מוסיפים את האורז , התבלינים היבשים, הדבש, הבצל הירוק והעשבים. מתבלים היטב ומצננים.
שמים כ- 2 כפות מילוי בקצה אחד של כל עלה בצל. עוטפים את המילוי בשארית העלה כך שהוא לא ``יברח``. מניחים את הבצלים בסיר רחב ועמוק, כשהתפר כלפי מטה. מוסיפים לסיר 3 כפות של שמן זית, מניחים על האש ומטגנים כ- 5 דקות. מוסיפים את הנוזלים מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה
עד שהאורז מבושל לחלוטין (כחצי שעה).
מוציאים בזהירות את הבצלים מהסיר, מצמצמים את הנוזל שנשאר יוצקים על גבי הבצלים ומגישים
 
                           בצק עלים במילוי בשר וחצילים



1 חב´ בצק עלים
0.5 ק``ג בשר בקר טחון טרי
1 חציל חלק וקל
כ- 20 צנוברים
מלח
פלפל שחור
1 עגבניה מגורדת
1 בצל חתוך לקוביות
שמן זית לטיגון
1 ביצה להברשת הבצק


אופן ההכנה:
קולים חציל על האש, מצננים מעט ומרוקנים את התוכן, שומרים בקערה.
במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים תוך כדי מעיכה בכדי שלא יווצרו גושים עד שהבשר משנה את צבעו . מטגנים עוד 2 דקות ומוסיפים את הצנוברים, העגבניה המגורדת , מטבלים בפלפל ומלח, מנמיכים מעט את האש עד שהנוזלים מתאדים. מסירים מהאש מצננים ומוסיפים את החצילים הקלויים.
בתבנית חסינת אש משטחים חצי מכמות בצק העלים, מוסיפים את תערובת הבשר והחצילים, מכסים במחצית הבצק הנותרת,מברישים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה
 
 
האתר יפיל אותך מהפנים נו מה ????בלך ? אתה חיב לירות אותו !!!!!!!!!!!
 
כדי להישאר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
'ש גם סקר טוב !!!!!!!!!