היי ;]
שוקולד לבן
בעלות עור חיוור יכולות להתנסות בכל גוני השולקולד, ולצאת מזה בשלום.
-צללית בגוון חום כהה תמסגר ותדגיש את העיניים, במיוחד אם הן בהירות.
-עיניים מודגשות ישתלבו היטב עם שפתיים בגוון חום חיוור ועם סומק עדין מאוד, כמעט בלתי נראה.
-כשאפרים את העיניים בגוונים חומים אפשר ללכת על מראה "שוקולדי" ולבחור שפתון ממשפחת החומים.
-לבהירות עור יחמיא גם שפתון בגוון חום שוקולד כהה, אבל אז כדאי למתן את איפור העיניים ולבחור צלליות
עדינות ובהירות מאוד.
שוקולד חלב
לבעלות עור שזוף יחמיאו גווני שוקולד חמים.
-אם תבחרי גוונים חמים עם נגיעות של זהב או ברונזה, תקבלי מראה סקסי במיוחד, המתאים בעיקר לערב.
- שפתון בגוון חום- שוקולד עמוק משתלב מצוין עם שפתיים מלאות, וחשוב לתחום אותן היטב כי כשהשפתון
כהה- רואים כל "יציאה מהקווים" למרחוק.
- העיניים מקבלות הדגשה ייחודית כשצללית חומה עדינה מדגישה דווקא את הזווית הפנימית של העין (בצמוד לאף),
בניגוד למקובל, מראה המתאים לבעלות עיניים גדולות ורחוקות זו מזו.
- כדאי לבחור צלליות בגוונים כהים מאוד או בהירים מאוד, כי גוני הביניים יעלמו על העור ולא יורגשו.
- סומק ורדרד עדין ישלים את המראה.
שוקולד מריר
כשהעור עצמו בצבע חום- עמוק של שוקולד, נגיעות עדינות של איפור יספיקו כדי לקבל מראה טעים ועסיסי במיוחד.
- אפשר להדגיש את העיניים באמצעות ליפגלוס בגוון חום-שוקולד, במוחד לבעלות ידיים שמאליות שימצאו את הליפ- גלוס
קל ונוח למריחה.
- צלליות חומות עלולות "ללכת לאיבוד" כשמדובר בעור כהה, והברק הכאילו- רטוב של הליפגלוס יעניק לעיניים מסגרת
יוצאת דופן.
- כשהעיניים במרכז הבמה, אפשר להשאיר את השפתיים במראה טבעי ואפילו "למחוק" אותן עם מעט מייק-אפ בגוון העור.
- הלחיים מקבלות מראה בריא באמצעות נגיעה עדינה של סומק אדמדם.