x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מ ר ק י ם
(מָרָקָת لبن بخيار)
המרקים היו מנותני הטון במטבח הערבי. והיו רק בבתי האמידים
המרק העשיר גיוון את הארוחה והעיד על מצבו הכלכלי של המארח. אך עבור דלי האמצעים,
המרק שימש ארוחה עיקרית יחידה ברוב ימות השנה.
כיום, מגישים מרקים רק בארוחות משפחתיות,
ובעיקר בחורף ובחגים.
מקומו של המרק נפקד מסעודות רבות משתתפים, ובפרט סעודות מסורתיות.
 
כל המתכונים מהמטבח הזה
 

 חיפוש באתר
הקלדו צירוף מילים/מילת מפתח
המנוע ימצא עבורכם את הדף/דפים שבה מופיעה המילה

חברים תנו כמה דקות לחיים, כנסו רק לרגע,
זה לא עולה כסף !
זה רק מציל חיים.

המרכז הלאומי להשתלות – אדי

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה