המצרכים1 נתח כתף מס' 5
1 בצל גדול חצוי ופרוס 1 כפית שום כתוש 4\1 כפית פלפל שחור גרוס 5 יחידות פלפל אנגלי שלם 5 עלה דפנה 4\1 כוס שמן זית מלח לפי הטעם 1 קובית צלי של קנור 1 קופסה פטריות שלמות 3 כוסות ציר מרק צח
ההכנה
בסיר רחב ונמוך לשים שמן זית ולטגן את נתח הבשר מכל הצדדים עד סגירתו להוסיף את התבלינים השום, בצל ופטריות ולטגן . להוסיף את ציר המרק להביא לרתיחה . להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי או עד ריכוך הבשר. להוציא מהסיר את נתח הבשר לקרר ולפרוס אותו על קרש חיתוך להניח את פרוסות הצלי בכלי פיירקס להוסיף את הפטריות והרוטב . לכסות עם רדיד אלומיניום ולתנור ל-30 דקותעל 170 מעלות צלזיוס..
להגיש חם עם אורז ..
תהנו...
עקבל דייר זיידין מוש נקסין...
|