המצרכים:
4 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1 מרגרינה מזולה מומסת
4\1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז אחד
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפייה
לציפוי גלזורה:
100 גר' אבקת סוכר
2 כפות מים חמים
2 טיפות תמצית מי זהר
ההכנה:
מערבבים במיקסר עם וו לישה את הביצים והסוכר כ-8 דקות עד לקציפה תפוחה ובהירה. להוסיף את שארית המרכיבים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ויציב. קורצים חתיכה מהבצק ומגלגלים בעזרת הידיים כעכים . ומסדרים אותם בתבנית על נייר אפייה עם מרווח בין הכעכים לאפות על חום 170 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה . להוציא מהתנור לצנן ..
ציפוי הכעכים..
לערבב היטב את אבקת הסוכר עם מים חמים ומי זהר למרוח את הגלזורה המסוכרת מעל הכעכים האפויים וליבש.. .
כל הזכויות שמורות C
|