המצרכים לדבחייה:
4 ביצים
100 גרם אליית כבש חתוכה לקוביות 1 1X ס"מ
2\1 כפית קינמון
2\1 פלפל שחור
2\1 כפית אבקת מרק עוף
מלח לפי הטעם
חצי מטר מסרן (מעיים) של כבש או בקר
ההכנה:
לטרוף את הביצים עם התבלינים,
להוסיף את האלייה ולערבב לעיסה נוזלית אחידה.
לקשור את קצה המסרן ועם משפך (ק'מע) לשפוך את העיסה לתוך המסרן ולקשור קצה שני.
הבישול:
לשים על להבה בינונית סיר עם 1 ליטר מים
2 כפות שמן
1 כף מרק עוף
ולהביא לרתיחה
להכניס את המסרן הממולא לסיר (ללא מכסה)
ולבשל כ-שעה על להבה נמוכה .
להגיש חם ..
כל הזכויות שמורות ©
|