3 כוסות קמח
1 כוס סולת
3 כפיות סוכר
1 כף שמרים יבשים
כ- 2 כוסות מים חמימים
1 כף תמצית מיי זהר
1 כפית קוניאק
ההכנה:
להכניס לקערה את כל המרכיבים..
ללוש לבצק אחיד ולהניח בצד כחצי שעה ושוב ללוש ושוב מנוחה.
קורצים חתיכות קטנות ומגלגלים לגלילים באורך כ 10 ס"מ.
משטחים מעט לרוחב כ- 3 ס"מ, מחוררים שלוש חורים לאורך המחרוגה
שמן לטיגון
מטגנים בשמן עמוק כמו ספנז`.
לסירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 כף תמצית מיי זהר
2\1 לימון 1 עלי עטרה
להכניס הכל לסיר ולהביא לרתיחה.. לבשל את הסירופ על להבה נמוכה עד הזהבה וצמיגות קלה..
טובלים את המחרוגות בדבש או לפזר מעל אבקת סוכר.
~
אפשר לקשט עם מזרה סוכריות צבעוניות..
כל הזכויות שמורות C
|