מצרכים:
10 נתחי רלאד (בופחץ, כרשה, עין וכו')
(לפני הבישול יש לנקות ולהרתיח במים את הרלאד למשך כשעה)
~
300 גרם שעועית 2\1 כפית פלפל שחור 1 כף פפריקה 1 כפית חררת' 1 בצל גדול קצוץ 2 כפות רסק עגבניות 2\1 ק"ג דלעת (חתוכה לקוביות 3\3 ס"מ) 4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים 4\1 כוס שמן 2\1 1 ליטר מים
אופן הכנה:
בסיר עם שמן חם לאדות את הבצל הקצוץ, להוסיף רסק עגבניות וחצי כוס מים להוסיף את השעועית, הרלאד, תבלינים ושאר המים.. לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל כשעתיים וחצי. להוסיף את קוביות הדלעת ותפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד כ- 45 דקות או עד שהרוטב מסמיך..
להגיש:
עם לחם טרי ומסייר
כל הזכויות שמורות C
|