ל.. כ-30 לחמניות קטנות
1 ק"ג קמח
1 כוס (ח"פ) שמן
3 כוסות מים פושרים
3 ביצים
2\1 כוס (ח"פ) סוכר
2\1 כפית מלח
2 כפות שמרים יבשים
לעיטור:
ביצה שומשום\פרג
אופן ההכנה:
שמים בקערת המיקסר שמן, מים, סוכר, שמרים, ביצים ומערבבים עם וו לישה
מוסיפים את הקמח והמלח ולשים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים את הבצק במגבת מטבח ומניחים לו לתפוח כשעה .
משמנים את הידיים קורצים מהבצק ויוצרים לחמניות עגולות .
מניחים בתבנית על נייר אפיה ומתפיחים שוב כ- 15 דקות.
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או פרג .
מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס כ-20 דקות או עד השחמה מעודנת.
כל הזכויות שמורות C