המצרכים:
500 גרם ספגטים מבושלים במים ומסוננים
לרוטב הסלסה:
1 פלפל ירוק חתוך
10 שיני שום שלמים
1 כפית שום כתוש
2 עגבניות טריות קצוצות
4\1 כוס שמן
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף גדושה פפריקה
1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
מלח לפי הטעם
קורט סוכר
4\3 כוס מים
ההכנה:
בסיר עם שמן חם לטגן את חתיכות הפלפל והשום
להוסיף את העגבניות הקצוצות, השום הכתוש ולערבב
להוסיף את רסק העגבניות, התבלינים ולהוסיף מים.
לבשל על להבה נמוכה כ-8 דקות
ולשפוך את הרוטב לסיר עם המקרונה ולערבב היטב..
להגיש חם
כל הזכויות שמורת C
|