x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מישרה לחלק עוף
על גריל פחמים
מישרה לשישליק מסורתי של עוף וירקות לאחר שהושרו במישרה
 
 
המרכיבים :
1/2 כוס שמן זית
כפית מלח,
כפית פלפל שחור גרוס טרי
מיץ מלימון אחד
ראש שום כתוש
3 עגבניות כלופות ללא הגרעינים חתוכים לשישיות
1-2 גמבה או פלפל אדום חתוך לרבועים
בצל חתוך לשישיות

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל חומרי המישרה(מרינאדה/ התחמיץ).
להוסיף את הבשר - אם יש צורך, הוסף נוזלים (שמן זית). הבשר צריך
להיות טבול כולו במישרה.
כסה היטב והכנס למקרר לפחות לשלוש שעות.
לאחר מכן, שפד את הבשר יחד עם הירקות מהמישרה.
וצלה אותו על גריל פחמים , עד לצבע זהוב ויפה, למרוח שוב ממצי המישרה,
ולצלות לעוד שתיים שלוש דקות. חשוב לא ליבש את הבשר
הגש בליווי אורז , סלטים ופיתות עם זעתר ושמן זית.
 
 
 
הדפס  דף זה
 
מקור המתכון:
גולשים
 כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.i
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה