בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מאכלי דגנים,
קטניות ומטוגנים
תבשילים עם דגנים וקטניות (חְבּוּב, حبوب)
בשילוב מאכלים מטוגנים (מֵעֵ'לִי, مغلي)
מקובלים מאד במטבח הערבי.
דגנים מהווים בסיס לתבשילים זולים ומזינים, המאפשרים האכלת פיות רבים,
תוך שימוש מועט בבשר.
בימי קדם, שבטים (בדואים) שנדדו ממקום למקום בחיפושיהם אחר מזון,
לצאנם ולבני-ביתם, היו מלקטים שיבולים בשדה ומפיקים מהם את מזונם.
האפשרות לשמר יבולים לאורך זמן, ללא צורך באמצעים מיוחדים,
העצימה את חשיבות הדגנים.
 
כל המתכונים שבמטבח הזה
 
 

 חיפוש באתר צירוף מילים/מילת מפתח
המנוע ימצא עבורכם את הדף/דפים שבה מופיעה המילה

חברים תנו כמה דקות לחיים, ה כנסו רק לרגע,
זה לא עולה כסף !
זה רק מציל חיים.

המרכז הלאומי להשתלות – אדי

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה