בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
ד ג י ם
(סָמָכּ سمك)
המטבח הערבי נותן עדיפות מובהקת לבשרים,
ולכן קשה למצוא שפע מתכוני דגים .
גם המעט שקיים מבוסס על דגי-ים טריים בלבד.
.ורק לאחרונה מצאו גם את דגי הברכה ומים מתוקים
 סוגי הדגים מאוד תלוי באזור שממנו בא המתכון שלנו.
בכפרים/ערים שהאזור החוף כמובן דגי הים התיכון הם הפופולריים
ביותר, באזור הפנימי יותר ובגליל , דגי הנחלים ודגי מים מתוקים
יותר נפוצים.
דגים כמו סולטן אברהים , ברבוניה, סרדינים ... אלו דגים מהים התיכון
או אמנון, מוסאר, היום גם הדניס אלה דגי מים מתוקים.
כמובן שעם הדגים יש מבחר של רוטבים, או סתם לימון טרי.
שמוגשים עם הדג
 
 
כל המתכונים שבמטבח הזה
דג בסבנח וטחינה

חיפוש באתר
הקלדו צירוף מילים/מילת מפתח
המנוע ימצא עבורכם את הדף/דפים שבה מופיעה המילה
חברים תנו כמה דקות לחיים, כנסו רק לרגע
זה לא עולה כסף !
זה רק מציל חיים.

המרכז הלאומי להשתלות – אדי


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה