בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
דג בטחינה
שילוב מנצח של תעמים, טחינה עדינה עם דג
מטוגן בבישול קצר ויש לנו את מנת הדגל של
מטבח הדגים הערבי.
 
 
חומרים ל-4 סועדים:
8 פרוסות בעובי 2 ס"מ של דג בורי ים טרי
  או 4 פרוסות בעובי 2 ס"מ של דג לוקוס לבן
שמן לטיגון עמוק
2 כוסות טחינה מוכנה (קישור למתכון שבאתר)
3/4 כוס מים
מיץ מלימון אחד
מלח
חצי כוס פטרוזליה קצוצה גס
חצי כוס צנוברים צטוגנים

 
אופן ההכנה:
ממליחים את הדג
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדגים עד שיזהיבו (ללא ציפוי !)
לאחר הטיגון מניחים בתבנית הבישול.
מוספים להטחינה את כוס המים והלימון ומערבבים, כך שתהיה דלילה .
מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס.
יוצקים את הטחינה הדלילה מעל לדגים, מפזרים את הצנוברים והפטרוזליה 
ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
מוציאים מן התנור ו
משאירים להיתקרר, אפשר גם בהמקרר, ומגישים
 
 
מקור המתכון : גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה