בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
טחינה מעובדת
זה כבר ענין של טעם, יותר/פחות לימון, יותר/פחות שום , יותר/פחות מלח,
סמיך/דליל עם תוספת פטרוזליה או בלי.
 

 
מתכון סטנדרטי
החומרים:

1 כוס טחינה גולמית מסוג טוב
1/2 כוס לימון טרי
4 שיני שום כתוש
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית מלח
מים

ההכנה:

מערבבים יחד את כל החומרים ובוחשים היטב,
מוסיפים מים לפי המירקם והסמיכות הרצויה (הטחינה נוטה להתקשות במקרר, לכן יש להתחשב בכך).
כדי ליצור טחינה ירוקה "אסלית" יש להוסיף בעונה עלי שום ירוק, כתחליף לשום הכתוש.
יש שמוספים עוד פטרוזיליה מעובדת במעבד מזון כדי ליצור את הטחינה הירוקה.
הכל טוב וטעים.
 
הדפס מדפיס את דף זה  

מקור המתכון : גולשים

                                  
שלום שמי אבי ששון אני המקים והעורך של האתר 
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל 
בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם
במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם,
כולל אומגה 3 מהצומח,
תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד...
לפרטים נוספים לחצו  להתחזק ולהרוויח  ונפגש.
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה