בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
ממולאים
 
מָחשִי محشي
הממולאים לסוגיהם משמשים מנות ראשונות,
תוספת למנה העיקרית, או מנה עיקרית בפני עצמה.
ככלל, הכל בר-מילוי: ארטישוק, לפת, גזר, חצילים,
קישואים, מלפפון, דלעת, פלפל, כרוב, עגבנייה, תפוח-אדמה,
בצל, עלי גפן ועוד. המגבלה היחידה היא זמינותו
של הירק העונתי.
קערה עמוסת מיני ממולאים, הופכת כל שולחן אירוח
לחינגה של טעמים.
בעבר, הממולאים למיניהם הכילו מרכיבים יקרים
ובחלקם נדירים, ומכאן כינוים
אַכְּל אֶל-מלוּכּ (מזון מלכים).
בחצרות המלוכה ובמשתאות של ח'ליפי בית אומיה,
הוגשו ממולאים המתובלים בתבלינים יקרים ונדירים
שהובאו ממרחקים.
 
 
כל המתכונים במטבח הזה
 
 

 חיפוש באתר
הקלדו צירוף מילים/מילת מפתח
המנוע ימצא עבורכם את הדף/דפים שבה מופיעה המילה

חברים תנו כמה דקות לחיים, כנסו רק לרגע,
זה לא עולה כסף !
זה רק מציל חיים.

המרכז הלאומי להשתלות – אדי

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה