בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"מדייס" קישואים
 סירות קישואים ממולאים בבשר

 
החומרים:
8 קישואים בנוניים
מלח גס
שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות צנוברים
200 גרם בשר טחון (בקר, כבש או תערוב (ת
מלח, פלפל לבן ובהרט ערבי, לפי הטעם
1 עגבניה מגורדת
1 כף עלי כוסברה קצוצים
2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה :
חוצים את הקישואים לאורכם, מרוקנים את תוכנם בעזרת כפית, ממליחים ומשהים
למשך חצי שעה, שוטפים ומייבשים היטב.
מחממים מחבת עם שמן זית לטיגון ,מזהיבים את סירות הקישואים
מכל הכיוונים ומעבירים לנייר סופג, מוסיפים למחבת את הבצל, מזהיבים אותו
מוסיפים שום וצנוברים. מורידים מהאש.
מערבבים את הבשר עם הבצל, הצנוברים, העגבנייה, התבלינים ועשבי התיבול.
ממלאים את סירות הקישואים ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים כ-15-10 דקות ומגישים עם רסק עגבניות טריות או עם רוטב יוגורט
(ראו מתכונים במסגרת).

 
 
                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה