בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
חצילים כבושים בשמן ממולאים באגוזים
חצילים קטנים כבושים בסיגנון ערבי סורי 
החומרים :
1 ק"ג חצילים קטנטנים
2 כוסות שמן זית
1/4 כוס מלח
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 פלפלים חריפים קצוצים דק (לא הכרחי)
1 ראש שום קצוץ דק
1/4 כפית מלח למלית
1/4 כוס מים
 
אופן ההכנה :
1. מסלקים גבעולים ושוטפים היטב את החצילים.
    מרתיחים כ- 10 דקות. שוטפים שוב, מסננים מהמים ומצננים.

2. חותכים בסכין חתך קטן לאורך החציל.

3. מכינים את המלית: מערבבים אגוזים,פטרוזיליה, פלפל ירוק, שום
   ו-1/4 כפית מלח.

4. ממלאים את החצילים במלית ומסדרים בצנצנת זכוכית
    כשהם שכובים זה על גבי זה והחתך כלפי מעלה.

5. ממיסים 1/4 כוס מלח ב-1/4 כוס מים ושופכים מעל החצילים.
    שופכים על הכל שמן זית עד שפת הצנצנת. סוגרים הרמטית
    ומחכים שבוע.
 

הדפס דף זה !

מקור המתכון : נואל אבו-גוש

  
                        זה הפיתרון לעשן "בקאילו "
                                                                      מותר לעשן בכל מקום !
                           לעשן אפילו במטוס?
                                                                                        סיגירה שניתן לעשן בכל מקום
                                                                                    ללא רעלים וניקוטין , פשוט לעשן בכיף

                                                                                         http://www.tako.co.il
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה