x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"קוסה מחשי"
 קישואים ממולאים בבישול
חמוץ מתוק בסגנון לבנוני.

 


 
החומרים :
12 קישואים בנוניים

למלית :
250 גרם בשר טחון
1/2 כוס אורז שטוף ומסונן
1/2 כפית קינמון
מלח
פלפל שחור


לתבשיל :
שמן לטיגון
100 גרם רסק עגבניות או 1/4 כוס רכז רימונים
מיץ מ -2 לימונים
מים לפי הצורך
1 כף הבקת מרק עוף


אופן ההכנה :
1 . שוטפים את הקישואים, מגרדים את הקליפה החיצונית ומוציאים
    את ליבת הקישוא בעזרת מכשיר מיוחד (ראו להלן). מקפידים ששולי
    הקישוא יישארו שלמים.
2. מערבבים יחד בשר, אורז ותבלינים. לשים את התערובת ביד,
    עד שמתקבלת עיסה אחידה.
3. ממלאים כל קישוא בתערובת עד ל-¼ מאורכו.
4. מטגנים את הקישואים הממולאים מכל הצדדים בשמן חם עד להזהבה.
5. מניחים את הקישואים בסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי, מוסיפים דבש
    רימונים או רסק עגבניות, מיץ לימון ומלח.
6. מבשלים כשעתיים על אש נמוכה, עד שהנוזלים מתאדים.

גיוון: אפשר להוסיף לסיר הקישואים הממולאים 100 גרם משמשים
ושזיפים מיובשים.

 
 
 
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/

 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה