"מדייס" גזר
סירות גזר במילוי בשר
החומרים ל 20 יחידות : 10 י"ח גזרים גדולים מקולפים וחצויים לאורכם
1/2 כוס תרקיז רמונים שמן לטיגון 1 כפיות מלח מים לבישול הגזר
למלית הבשר: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון 1 צרור פטרוזיליה קצוצה 1 כפית שתוחה מלח 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית הל 1/2 כפית פלפל אנגלי 2 שיני שום
אופן ההכנה: מערבבים את הבשר עם פטרוזיליה, תבלינים ושום. שומרים מכוסה במקרר. מבשלים את הגזרים ב-1 ליטר מים עם 2 כפות מלח כ-20 דקות. מוציאים מהמים ושומרים את מי הבישול. יוצרים בגזרים תעלות, בעזרת תפוחן או מכשיר למילוי קישואים, וממלאים אותן במלית הבשר. מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הגזרים הממולאים. מעבירים את הממולאים לסיר רחב ושטוח, ומוסיפים את מי בישול הגזר ותרכיז רימונים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
מתכון של השף מוחמד נאשף (אובי),
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|