בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
 
"מדייס" גזר
סירות גזר במילוי בשר
 
 

 
החומרים ל 20 יחידות :
10 י"ח גזרים גדולים מקולפים וחצויים לאורכם
1/2 כוס תרקיז רמונים
שמן לטיגון
1 כפיות מלח
מים לבישול הגזר

למלית הבשר:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שתוחה מלח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית הל
1/2 כפית פלפל אנגלי
2 שיני שום

אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר עם פטרוזיליה, תבלינים ושום. שומרים מכוסה במקרר.
מבשלים את הגזרים ב-1 ליטר מים עם 2 כפות מלח כ-20 דקות.
מוציאים מהמים ושומרים את מי הבישול.
יוצרים בגזרים תעלות, בעזרת תפוחן או מכשיר למילוי קישואים, וממלאים
אותן במלית הבשר.
מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הגזרים הממולאים.
מעבירים את הממולאים לסיר רחב ושטוח, ומוסיפים את מי בישול הגזר ותרכיז רימונים.
מביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.

 

 
 
מתכון של השף מוחמד נאשף (אובי),
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/

 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה