בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
קוסה מחשי אסלי
קישואים ממולאים
באורז ובשר
 

 
החומרים :
12 קישואים קטנים
1/2 1 כוס אורז סוגת פרסי קלאסי
200 גרם בשר כבש שמן טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
2 שיני שום כתושות
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
4 כפות צנוברים
קורט אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון

אופן הכנה:
•שוטפים את הקישואים ומסירים את הקצה הירוק יותר.
 בסכין קטנה או המכשיר המיועד לקישואים מרוקנים את תוכן הקישוא.
•מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מוסיפים את הבשר, השום והתבלינים ומטגנים אגב ערבוב
 עד שהבשר מושחם
•מטגנים מעט גם את הצנוברים. מסירים מהאש, מוסיפים את אורז סוגת פרסי קלאסי
 ומערבבים היטב, מקפידים   שהבשר יתפורר.
•ממלאים את הקישואים בתערובת באופן רופף, מסדרים בסיר נמוך, אפשר ב- 2 שכבות.
 מכסים במים ובשאר שמן הזית. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה ומגישים פושר.
 נהוג להגיש עם רבעי לימון.
 
 
 
 
 
מקור המתכון: גולשים

 
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה