בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"פילפל מחשי"
פילפל ממולא
 

 
החומרים:
8 פלפלים מהזן הבהיר בגודל בנוני
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפלת אדומה חריפה (פפריקה)
2 כפות שמן זית
מים
 
למילוי:
400 גרם בשר בקר טחון
2 עגבניות מרוסקות
1 כוס אורז
1 כפית מלח
1/2 כפית בהרת
1 פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי התעם)

אופן ההכנה:
חותכים פתח בראש הפלפלים ויוצרים מכסה, ומנקים את הגרעינים.
בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים את הפלפלים עד ל 3/4 מגובהם, סוגרים ב"מיכסה" הפלפל,
כשהפתח כלפי מעלה. (לבחור סיר שכמות הפלפלים יכנסו בעמידה ולא
תהיה להם אפשרות ליפול).
מערבבים בקערית 2 כוסות מים חמים עם הפלפלת האדומה, השמן, רסק העגבניות
וחצי כפית מלח, מוסיפים מים עד לגובה הפלפלים (שהמים יחדרו גם לפלפלים)
מבשלים באש נמוכה או בתנור 3 שעות.
מגישים בצלחת את הפלפלים עם מעט רוטב
מקור המתכון: גולשים

קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה