בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

סָיַאדִיָה דג באורז
תבשיל דייגים פשוט וטעים שמקורו בלבנון ומשם התפשט
לכל המזרח התיכון.
 
מצרכים:
2 כוסות אורז ארוך שטוף במים ומסונן.
4 בצלים גדולים קצוצים דק.
מלח לפי הטעם.
1/4 כוס שמן זית.
4-6 פרוסות דג (לוקוס, פרידה או דניס) צלוי או מטוגן.
1/2 כפות כורכום.
4 כוסות מים חמים
 
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שמקבל צבע זהוב, מוספים את התבלינים והמים,
    מבשלים את הבצל עד שהנוזלים מיצתמצמים ל 3 כוסות הערך.
2. מכניסים את האורז לסיר הבצל ומבשלים 5 דקות (חצי בישול של האורז).
3. בסיר בישול רכב ושטוח שמים את חצי הכמות של האורז .
4. מוצאים את העצמות והעור של הדג .
5. מפזרים את הדג על האורז שבסיר הבישול, ומעל הדג מוספים את יתרת
    האורז והנוזלים.
6. מבשלים כ- 1/2 שעה על אש קטנה.

מגישים חם
 
מקור המתכון: גולשים
                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה