בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
אורז עם פול
תוספת למנות בשר או עוף


 
חומרים:
2 כוסות אורז ארוך שטוף ומסונן
600 גר, גרגירי פול ירוק (או יבש לאחר השריה במים לפחות 12 שעות)
2 בצלים קצוצים
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
4 כוסות מים חמים
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב, מוסיפים את הפול והמלח,
וממשיכים לטגן 5 דקות.
מוסיפים את האורז מערבבים ומוסיפים את המים, מבשלים
בסיר עם מכסה.  כשרוב המים מתאדים, בוחשים את האורז
כדי לפזר את הפול.
מכסים במגבת ובמכסה הסיר ומבשלים 15 דקות.
מכבים את האש ומגישים לאחר 10 דקות נוספות.
טוב כתוספת ליד כל מנת בשר או סלט ירקות ערבי גדול.

הדפס דף זה !

מקור המתכון: גולשים


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה