x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

אורז עם אטריות
 שילוב מדהים של אורז ואטריות ביצים בתיבול כמון וכורכום
כמה פשוט ככה טעים

 
חומרים :
200 גר` אטריות ביצים
2 כוסות אורז בסמטי הודי
4 כוסות מים רותחים
3 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור
כמון
כורכום
שמן זית
הכנה :
לטגן את האטריות בסיר שטוח במעט שמן על אש גבוהה , לערבב את האטריות ולפורר
אותן תוך כדי הערבוב עד השחמה , להוציא את האטריות מהסיר , לנגב את השיירים עם ניר ניגוב.
לצקת שוב בסיר מעט שמן ולטגן כמה דקות את האורז תוך כדי בחישה עד שמרגישים היטב את
ריח האורז הקלוי.
לשפוך לתוך הסיר את האטריות שהשחמנו , לצקת את המים הרותחים שהמסנו בהם את אבקת המרק .
לתבל לפי הטעם ולהעביר לאש נמוכה מאד.
לבשל 25 דקות , לערבב היטב עם מזלג ,להמשיך לבשל עוד כ 5 דקות ולערבב שוב.
לכבות את האש ולהשאיר את המכסה סגור לעוד כ 10 דקות .
 
 
מקור המתכון: גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה