x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
לוביה יבשה
מנת "מזה" לשולחן המזות והפיצוחים של הבית הערבי
 
החומרים :
 
400 גרם פולי לוביה שחורת העין
מים לבישול
מלח
פלפל שחור
כמון
 
ההכנה :
 
משרים את הלוביה  כ- 12 שעות,  שמים בסיר ומכסים במים + 3-4 ס"מ מעל, מבשלים כשעה,
שעה וחצי עד שהלוביה מתרככת.
בסיר לחץ הבישול מתקצר לחצי שעה,
לפני ההגשה מתבלים לפי הטעם.
 
נהוג להגיש את הלוביה  חמה בימים קרים בקערית קטנה , אך כ"מזה" מגישים גם קר.
 
 
 
מקור המתכון: גולשים
ביטוח רכב – השוואת מחירים
בצע השוואה חכמה בין חברות הביטוח
וקבל את המחיר המתאים לך.

http://www.best-insurance.co.il
 
 

 
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה