x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

קישואים בלבן

 
 
החומרים (4 מנות ):
6 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
חמאה לטיגון (ב"אלבאבור" מטגנים בחמאה, אני אוהב גם עם שמן זית)
250 מ"ל לבן או יוגורט
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
זר נענע קצוצה דק או נענע יבשה

אופן ההכנה:
מטגנים את הקישואים בחמאה עד שהם מזהיבים, מוסיפים את השום לטיגון של
עוד 3 דקות מתבלים ומערבבים (שהשום לא יחרך).
מניחים להתקרר בצלחת ההגשה עם הנוזלים .
מוסיפים את הלבן או היוגורט במרכז .
מפזרים נענע מעל ומגישים כתוספת "מאזה" .

הדפס דף זה !

 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה