קישואים בלבן
החומרים (4 מנות ): 6 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות 4 שיני שום כתושות חמאה לטיגון (ב"אלבאבור" מטגנים בחמאה, אני אוהב גם עם שמן זית) 250 מ"ל לבן או יוגורט
מלח ופלפל לבן לפי הטעם זר נענע קצוצה דק או נענע יבשה
אופן ההכנה: מטגנים את הקישואים בחמאה עד שהם מזהיבים, מוסיפים את השום לטיגון של עוד 3 דקות מתבלים ומערבבים (שהשום לא יחרך). מניחים להתקרר בצלחת ההגשה עם הנוזלים . מוסיפים את הלבן או היוגורט במרכז . מפזרים נענע מעל ומגישים כתוספת "מאזה" .
|