x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מלפפונים ביוגורט

"חייאר בלבן"

מקובל להכין את המנה הזאת מפקוס (מלפיפון בלדי)
 

 
החומרים:
2 וחצי כוסות יוגורט
5 פקוס (מלפפונים) קטנים חתוכים לפרוסות דקות
קורט מלח
3 שני שום קטוש
1 כפית נענע יבשה מפוררת
1 כף נענה טריה קצוצה
אופן ההכנה:
בקערה לערבב יוגורט,מלח,נענע,שום ומלפפונים
לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך
להכניס למקרר ל-4 שעות לפחות
להגיש קר קר

מימין לשמול - מלפיפון בלדי,  פקוס,  מלפיפון

הדפס דף זה !

מקור המתכון: גולשים


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה