בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

מרק מלוכייה ירוקה
נזיד סמיך ופופולרי בכל המגזרים, שמקורו במצרים


 
החומרים:
1 ק"ג עליי מלוכייה ירוקים וטריים קצוצים דק
חלקי עוף (כנפיים, גרונות, עור וכו"...)
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
6 שיני שום כתוש
21/2 ליטר מים

אופן ההכנה:
בסיר עם המים מכניסים את חלקי העוף ומבשלים כשעה,
מסננים ושומרים את המרק (הנוזל)
מכניסים את המלוכייה והשום למעבד מזון
וקוצצים עד שמקבלים מחית קצוצה ירוקה.
מוסיפים את המחית למרק ומוסיפים את אבקת המרק.
מבשלים 10 דקות, טועמים ואם יש צורך מוסיפים מלח.
מבשלים לעוד 15 דקות ומגישים חם.

יש שמכינים את מרק ממלוכייה יבשה ומפוררת אך הנזיד
מעבד את המרקם הרירי שלו.


מגישים חם בתוספת אורז לבן .

הדפס דף זה !

מקור המתכון :
גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה