מרק מלוכייה יבשה
גם לא בעונה יש אפשרות להנות מהירק הזה
כשהוא מיובש.
ניתן להסיג את המלוכייה, קצוצה ומיובשת
בכל מעדניה או חניות התבלינים .
החומרים:
2 כוס מולוכייה יבשה 8 שיני שום כתושות 4 פות כוברה ירוקה מיובשת טחונה 4 כפות שמן זית 3 כפות אבקת מרק 12 כוסות מים 1/2 קג' בשר כתף חתוך לקוביות קטנות או חזה עוף [לא אחרחי]
אופן ההכנה:
לצקת לסיר הבישול את השמן, כשהשמן חם להוסיף את הבשר או העוף ולטגן מכל הצדדים, להוסיף את השום ולטגן קלות. להוסיף את המים ולהרתיח , להוסיף את הבקת המרק לבחוש, ולהוסיף את המולוכייה , והכוסברה. להנמיך את הלהבה לאש בינונית ולבשל כ- 10 - 5 דקות, תך כדי שהמולוכייה מתבשלת, לבחוש ולהוריד לאש נמוכה ולבשל עוד כ-60 דקות.
להגיש חם עם צלוחית נפרדת של אורז ארוך בבישול לבן רגיל
הדפס דף זה !
מקור המתכון :
גולשים
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
|