x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מרק מלוכייה יבשה
גם לא בעונה יש אפשרות להנות מהירק הזה
כשהוא מיובש.
 ניתן להסיג את המלוכייה, קצוצה ומיובשת
בכל מעדניה או חניות התבלינים .
 
 
 
 
החומרים:
2 כוס מולוכייה יבשה
8 שיני שום כתושות
4 פות כוברה ירוקה מיובשת טחונה
4 כפות שמן זית
3 כפות אבקת מרק
12 כוסות מים
1/2 קג' בשר כתף חתוך לקוביות קטנות או חזה עוף [לא אחרחי]
 
אופן ההכנה:
לצקת לסיר הבישול את השמן, כשהשמן חם להוסיף את הבשר או העוף
ולטגן מכל הצדדים, להוסיף את השום ולטגן קלות.
להוסיף את המים ולהרתיח , להוסיף את הבקת המרק לבחוש, ולהוסיף את המולוכייה ,
והכוסברה.
להנמיך את הלהבה לאש בינונית ולבשל כ- 10 - 5 דקות,
תך כדי שהמולוכייה מתבשלת, לבחוש ולהוריד לאש נמוכה ולבשל עוד כ-60 דקות.

להגיש חם עם צלוחית נפרדת של אורז ארוך בבישול לבן רגיל

הדפס דף זה !

מקור המתכון :
גולשים
 
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה