בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"מחלוטה"
 מרק עדשים, חומוס, שעועית, ואורז

זה אחד המרקים שמחממים את החורף

החומרים:
1 כוס עדשים חומות או ירוקות
1 כוס גרגירי חומוס
1/2 כוס שעועית חומה או שחורה
1 כוס אורז
1/2 כוס שמן זית
1 בצל בנוני קצוץ ומטוגן בשמן זית
11/2 כפות מרק בשר
1/2 כפית קימל טחון
מלח
2 ליטר מים
 
אופן ההכנה:
לשטוף את הקיטניות ולהשרות במים במקרר למשך 24 שעות
מלבד העדשים !
להחליף את המים, לפחות פעם אחת.
להכניס את כל הקיטניות לסיר עם המים ולבשל עד שהקיטניות מתרככות
שניתן למעוך אותן בין האצבעות.
במשך הבישול לשמור על רמת מים אחידה, במידה ויחסר להוסיף מים.
להוסיף את הבצל, אבקת מרק הבשר, השמן, האורז ולבשל על להבה נמוכה.
לאחר חצי שעה להוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה, מלח לפי הטעם.

להגיש חם חם .

הדפס דף זה !

מקור המתכון:
גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה