מרק "ג’לידא"
בורגול עדשים וגרגירי חומוס
החומרים : כוסות בורגול 2 כוסות עדשים שחורים 2קוסות חומוס 1 בצל קצוץ רבועים 1 בצל קצוץ דק מאוד אפשר גם טחון 1/4 כוס שמן זית 1/4 כפית קטנה מלח 1/4 כפית קטנה פלפל שחור טחון 1/2 כפית קטנה קינמון 1 כפית גדולה מרק עוף
אופן ההכנה : את העדשים יחד עם החומוס והבורגול והבצל הקצוץ לרבועים מבשלים למשך 30-35 דקות במים,
יש להקפיד על כמות מים כך שתאפשר לתבשיל להיות נוזלי כמרק, את שמן הזית עם הבצל הטחון
והתבלנים מערבבים בקערה בצד ומוסיפים לתבשיל לאחר 30 דקות נותנים לאוכל לרתוח ביחד כ 5 -10 דקות ומגשים אפשר להוסיף תבלנים לפי הטעם וללא הגבלה יש להגיש חם או קר אם מוספים לצלחת מיץ לימון זה יוסיף עד טעם טוב לא משנה אם בשלתם אותו ל 45 דקות במקום 30 העקר שהעדשים והחומוס והבורגול יהיו מבושלים טוב ושיהיה
מספיק מים שנקבל בסוף מרק מרק זה טעים טבעי ובריא ובעיקר לאלו שיש להם חוסר בברזל בדם.. ; )
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
|