x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
עוף בפילפל
חריף ובצל
המנה האסלית היא מתרנגולת בלדי
(חומה) עם הרבה בצל מטוגן וחריף,
מנה חריפה שאוכלים אותה עם פיתה לניגוב.
 
 

 
החומרים:
תרנגולת בלדי בדרך כלל במשקל 1.5 ק"ג
או רגילה מס' 1
1.5 גר' בצל קצוץ
4 גמבות או פלפל אדום מרוסק בפומפיה גסה
6 פלפלים חריפים אדומים קצוצים קטן קטו
1 כוס שמן זית
1 כף בהרט
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב, מוסיפים את הרסק , הפלפלים, והמלח.
מפרקים את עוף לחלקים ומכניסים לסיר, מערבבים ומבשלים על
אש נמוכה או בתנור למשך שעה עד מקסימום שעה וחצי, לפי כמות
הרוטב שנשארת בסיר.
מגשים בצלחת ליד ירקות ות-א מאודה.

יש שמגישים את המנה בדומה ל"מוסאחאן"
 
 
מקור המתכון :
גאלשים

קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/

 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה