בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
עוף בגזר
תבשיל עוף מיוחד מהמטבח הערבי שמוספים בו סוכר לבשר !


 
חומרים:
4 רבעי עוף
1 ק"ג גזר
5 שיני שום
1 כוס מים
3 כפות שמן שמן זית
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סוכר
1/4 כפית כורכום
1 כפית בהרט
1/4 כוס שמן זית לטיגון
קורט מלח
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
קולפים את הגזרים וחותכים גס בגדלים שונים.
בקערה מכינים תערובת של: 3 כפות שמן זית, שום קטוש,פלפל שחור,כורכום, בהרט ומלח
מורחים את העוף בתערובת, מוסיפים את הגזר לקערת תערובת התבלינים, מקפיצים כדי שכל הגזר יתובל. מחממים סיר רחב,
מכניסים את חלקי העוף ומטגנים ביתרת השמן טיגון קצר מכל צד. מוציאים את העוף, מכניסים את התערובת עם הגזר לסיר,
ומפזרים מעל את הסוכר,
מעבירים את הסיר לאש בינונית-נמוכה,מכסים ומאדים כחצי שעה.
מניחים מעל הגזר את חלקי העוף ואת כל הנוזלים שהגיר בעת ההמתנה.
מוסיפים כוס מים, מבשלים על אש קטנה שעה. 15 דקות לפני סוף הבישול
מוסיפים מיץ מלימון אחד.
 
מקור המתכון : גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/

 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה