החומרים:
1 ק"ג מעיים כבש נקיים
300 גרם בשר כבש חתוך קטן קטן
100 גרם שומן כבש "לייה" חתוך קטן קטן
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס אורז שטוף
1 כפית בהרת
1 כפית מלח
2 ליטר מים חמים
שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את המעיים במים עם כפית מלח לימון ל 1/2 שעה.
מערבבים את כל החומרים של המילוי ולשים בידיים.
ממלאים את המעיים עם התערובת בערך 3/4 מהכמות המלאה,
כדי לאפשר לאורז לתפוח.
קושרים את הקצבות וכל 15 ס"מ כך יוצרים כמו נקניקיות.
(הקשירה בעזרת חוט "שפגת" או כל חוט שיעמוד בחום,
כמובן לא חוט סינטטי)
מעבירים את הכרשה למים לבישול של 10 דקות בחום נמוך.
מוצאים מהמים, מורחים בשמן זית וצולים בגריל או בתנור.
הכרשה מוכנה כשצבעה הופך לחום בהיר, ומראה צלוי.