בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
בשר על האש
 בתחמיץ עגבניות ונענע
התחמיץ פופולארי לכל סוגי הבשר לצלייה על האש
 
 
המרכיבים:
1 ק"ג בשר בקר או עגל כל חלק שטוב למנגל.
(סינטה, אנטריקות, אסדו ללא עצם וכ"ו)
חתוכים לקוביות בנוניות.

לתחמיץ:
1 כוס שמן זית טרי מהעונה
מיץ מלימון אחד
2 בצלים מגורדים בפומפה גסה
2 עלה דפנה שבורים
2 כפות נענע קצוצה
1 כף נענע יבשה מפוררת
2-3 עגבניות מקולפות, ללא המיץ והגרעינים, מגורדות בפומפה
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי התחמיץ בקערה, ומשרים בהם את הבשר למשך 4 שעות במקרר,
ושעתיים בחום החדר לפני הצלייה .
משפדים את קוביות הבשר על שפודים וצולים בגריל פחמים.
במטבח הערבי צולים את הבשר "על הדין דינו" (וול-דן)

 
מקור המתכון : גולשים
 
 
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
  

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה