בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
בשר באורז
וגרגירי חומוס
 

 
רכיבים:
1 כוס חומוס
1/4 כוס שמן זית
3 י"ח בצל גדול פרוס
1 קג' בשר בקר - קוביות
מלח ופלפל שחור
1 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
2 כוסות אורז
 
אופן הכנה:
1. משרים ללילה את החומוס במים, מסננים ושוטפים.
2. מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים.
3. מוסיפים את החומוס, מתבלים מוסיפים מים כדי כיסוי ומביאים להרתחה. מבשלים 2.5 שעות על אש
קטנה ועד לריכוך הבשר.
מחממים תנור ל 180 מעלות. הוסיפו את האורז ועוד מים רותחים לפי הצורך
(סה"כ עם כמות המים שנשארו בסיר בישול הבשר צרכים להיות 3 כוסות בערך).
מבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגים באורז ,מערבבים את התבשיל .
4. מעבירים לתנור ואופים 20 דקות ללא כיסוי.
5 מגישים חם.
 
 
מקור המתכון :  בני סיידא
 
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה