בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
בזילה אסלית
 
בשר עם אפונה ירוקה מהשדה שמבושלת
עם התרמילים הירוקים.
 
 
 

 
החומרים:
1 ק"ג אפונה ירוקה טרייה
לבחור רק את התרמילים הצעירים
החלקים, והבשרנים.
1 ק"ג בשר בקר שמן
2 בצלים קצוצים
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט
כף אבקת מרק בשר/עוף
1/4 כוס שמן זית
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
בסיר הבישול מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר,
ומטגנים מסביב.
שוטפים היטב את האפונה, ומוצאים את הגרגרים בזהירות
כדאי לא לפגוע בתרמילים.
מנקים בעזרת סכין את התרמילים, מהקרום הקשה שבפנים,
ומ"חוטים" שבצדדים, משאירים רק את החלק הבשרני של התרמיל.
מוספים את הגרגרים עם התרמילים המנוקים לסיר הבישול,
מוספים את התבלינים עם מים חמים (כמות מים עד לגובע התבשיל).
מבשלים על אש נמוכה עד שחלקי הבשר מיתרכחים וכמות הנוזלים
תיצתמתם לחצי.
בישול של כשלוש שעות ! עם יש צורך להוסיף מים חמים.
מגישים עם אורז ארוך לבן .
 

מקור המתקון:
גולשים
 
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה