בשר ראש
עם חצילים קלויים
החומרים: 1 ק"ג בשר ראש טרי 2 חצילים גדולים 10 שני שום גדולים 1 כפית כמון מזרחי 1 כפית פלפל שחור 2 כפיות מלח 1/2 כוס שמן זית 1/2 כוס מים
אופן ההכנה: קולים את החצילים ומנקים מקליפתם, קוצצים גס בעזרת סכין.
מערבבים את כל החומרים,
כולל שיני השום בשלמותם ומכניסים לסיר. מכניסים לתנור בחום בנוני נמוך למשך 4 שעות. המהדרים מבשלים בכלי חרס על פתיליה, כשהסיר מכוסה במין סמיכת צמר מיוחדת.
רצוי - בהגשה לפזר פטרוזליה קצוצה וצנוברים קלאוים
מקור המתכון: גולשים
|