בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"סבנח" עם טלה
סבנח הוא סוג של תרד בלאדי שניתן להשיג בשווקים,
אם לא מוצאים אפשר להשתמש בתרד רגיל.


 
 
חומרים (6 מנות)
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1 ק"ג סבנח קצוץ גס או קילו תרד רגיל
300 גרם בשר טלה רזה קצוץ (רצוי לקצוץ ביד. למי שאין סבלנות,
      שישתמש בבשר טחון גס)
1/2 כוס מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט מגורר
לימון להגשה

אופן ההכנה :
1. בסיר רחב מטגנים בצל ושום בשמן זית, עד שהבצל מתרכך אך לא משחים.
   מוסיפים את הטלה ומבשלים כמה דקות תוך בחישה, עד שהבשר משחים מעט.
2. מוסיפים את התרד ומערבבים. כאשר התרד מתרכך, מוסיפים את מרק
   העוף ומתבלים.
3. מבשלים כ 20 דקות ומגישים חם עם אורז לבן.
 

מקור המתכון:
http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-6087,00.html

 כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה