x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
טלה "חשווה"
שוק טלה ממולה
 

 
חומרים :
4  שוקיים מטלה קטן
   להוציא את העצם ולנוצר מעין כיס.
לציפוי הבשר -
1/4 כוס שמן זית מתובל בכפית בהרט ופלפל שחור ומלח
 
למלית :
1 כוס אורז חצי מבושל במים ואבקת מרק בשר
100 ג' צנוברים מטוגנים
50 ג' שקדים מולבנים (חלוטים במים וללא הקליפה החומה)
1 כפית בהרט
1 כפית אבקת מרק בשר
3 כפות שמן זית
1/4 כוס מים
 
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המלית .
מצפים את חלקי הבשר היטב  בתערובת הציפוי, ממלאים את השוקיים במלית. 
ועוטפים בנייר כסף, מקפידים שכל חומרי המילוי ישארו בתוך ניר הכסף.
שמים בתבנית  שמותאמת לתנור. מוסיפים מים עד לחצי גובה התבנית 
ומכניסים לתנור בחום גבוה, מבשלים במשך 3 שעות בערך.
בודקים כל שעה אם צריך להוסיף מים, עד שהבשר רך ומוכן.
שכמות הנוזלים יצתמצם למינימום (אין להם שימוש במתכון זה).
 
מקור המתכון :
גולשים
 
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה