בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
צוואר כבש ממולא
מנה חגיגית שמוגשת לשבירת צום הרמדן
 

 
המרכיבים:
1 צוואר כבש בינוני (מבקשים מהקצב שיפתח אותו וינקה)
1/2 ק"ג אורז
300 גרם בשר עגל טחון
100 גרם צנוברים
150 גרם שקדים טחונים גס
1/4 כוס שמן זית
1 מלח
1 פלפל שחור גרוס
1 אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבשר הטחון מערבבים ומפוררים אותו, מוסיפים את הצנוברים,
השקדים, והאורז מתבלים.
מוציאים מהאש וממתינים עד שמתקרר.
2. מורחים את צוואר הכבש במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים את הכבש
בתערובת הבשר הטחון, עוטפים את הצוואר בנייר כסף מהודק היטב,
ומכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות עד שהבשר רך מאוד.
הדפס דף זה


מקור המתכון : של מסעדת סהרה
www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3452801,00.html

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה