צוואר כבש ממולא
מנה חגיגית שמוגשת לשבירת צום הרמדן
המרכיבים: 1 צוואר כבש בינוני (מבקשים מהקצב שיפתח אותו וינקה) 1/2 ק"ג אורז 300 גרם בשר עגל טחון 100 גרם צנוברים 150 גרם שקדים טחונים גס 1/4 כוס שמן זית 1 מלח 1 פלפל שחור גרוס 1 אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה: 1. מטגנים את הבשר הטחון מערבבים ומפוררים אותו, מוסיפים את הצנוברים, השקדים, והאורז מתבלים. מוציאים מהאש וממתינים עד שמתקרר. 2. מורחים את צוואר הכבש במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממלאים את הכבש
בתערובת הבשר הטחון, עוטפים את הצוואר בנייר כסף מהודק היטב,
|