בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
קבאב "אסלי"

 קֶבָּב  كباب

 
החומרים :
1 ק"ג בשר כבש או תערובת של כבש ועגל
1 כף כוסברה קצוצה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
2 בצלים גדולים קצוצים
1/4 כפית קינמון
פלפל שחור
 מלח

 
אופן ההכנה :
1. אפשר לטחון את הבשר גס, אך המהדרין קוצצים אותו בסכין חד דק-דק
    מניכים את הבשר הקצוץ בקערה ומערבבים לתוכו את כל יתר החומרים
    ולשים בידיים.
2. בידיים לחות יוצרים קציצות מוארכות ומשפדים אותן על שיפודי
    מתכת רחבים, מהדקים היטב.
3. צולים על גריל פחמים פתוח  עד שמשחים והקבאב מוכן טוב, 
 
היום למדו במטבח הערב,י להוסיף על 1 ק"ג בשר כף סודה לשתייה,
הסודה גורמת לקציצת הקבאב להיות תפוחה ואוורירית יותר.
 

קבב שניצלה על מקלות קינמון !
 
 מקור המתכון : גולשים
 
 
                                                 לעשן בכל מקום !
                                        ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה