קבאב "אסלי"
קֶבָּב كباب
החומרים :
1 ק"ג בשר כבש או תערובת של כבש ועגל 1 כף כוסברה קצוצה 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום כתושות
2 בצלים גדולים קצוצים 1/4 כפית קינמון פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה :
1. אפשר לטחון את הבשר גס, אך המהדרין קוצצים אותו בסכין חד דק-דק מניכים את הבשר הקצוץ בקערה ומערבבים לתוכו את כל יתר החומרים ולשים בידיים. 2. בידיים לחות יוצרים קציצות מוארכות ומשפדים אותן על שיפודי מתכת רחבים, מהדקים היטב. 3. צולים על גריל פחמים פתוח עד שמשחים והקבאב מוכן טוב,
היום למדו במטבח הערב,י להוסיף על 1 ק"ג בשר כף סודה לשתייה,
הסודה גורמת לקציצת הקבאב להיות תפוחה ואוורירית יותר.
קבב שניצלה על מקלות קינמון !
מקור המתכון : גולשים
לעשן בכל מקום !
ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
|