x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
קבאב "אלבאבור"
קבאב חגיגי ברוטב, כפי שמוגש במסעדת אלבאבור
היום בבתים רבים עמצו את המנה המיוחדת הזו.
 
 
החומרים:
400 גרם בשר כבש טחון גס
600 גרם בשר עגל
חבילת פטרוזיליה
1 כפית מלח
1/2 כפית בהראט
2 בצלים חתוכים לרבעים
4 עגבניות אדומות ובשלות
בצק של פיתה (אם אין בצק, ניתן להניח רבעים של פיתה עד לכיסוי הבשר)
1 שן שום
1 פלפל חריף
20 גרם צנובר
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל כמה שיותר דק. קוצצים את הפטרוזיליה.
מערבבים את הבצל, הבשר והפטרוזיליה יחד עם כל התבלינים והצנובר.
משפדים את הבשר או יוצרים מהם קציצות. לשיפודים מוסיפים את הרבעים של הבצל.
צולים את הבשר חצי בישול. משפדים גם את העגבניות וצולים אותם על האש או בתנור. מקלפים
אותם ומועכים.
מניחים את רסק העגבניות בצלחת ועליה את הבשר שצלינו. את כדור הבצק מרדדים במערוך או ביד.
מניחים את הבצק על הקבב ומכניסים לתנור בחום 200 ואופים במשך 10 דקות.
מוציאים מן התנור ואוכלים חם.
 
 
 
מקור המתכוןם :

 
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה