קבאב "אלבאבור"
קבאב חגיגי ברוטב, כפי שמוגש במסעדת אלבאבור
היום בבתים רבים עמצו את המנה המיוחדת הזו.
החומרים: 400 גרם בשר כבש טחון גס 600 גרם בשר עגל חבילת פטרוזיליה 1 כפית מלח 1/2 כפית בהראט 2 בצלים חתוכים לרבעים 4 עגבניות אדומות ובשלות בצק של פיתה (אם אין בצק, ניתן להניח רבעים של פיתה עד לכיסוי הבשר) 1 שן שום 1 פלפל חריף 20 גרם צנובר
אופן ההכנה: קוצצים את הבצל כמה שיותר דק. קוצצים את הפטרוזיליה. מערבבים את הבצל, הבשר והפטרוזיליה יחד עם כל התבלינים והצנובר. משפדים את הבשר או יוצרים מהם קציצות. לשיפודים מוסיפים את הרבעים של הבצל. צולים את הבשר חצי בישול. משפדים גם את העגבניות וצולים אותם על האש או בתנור. מקלפים
אותם ומועכים. מניחים את רסק העגבניות בצלחת ועליה את הבשר שצלינו. את כדור הבצק מרדדים במערוך או ביד.
מניחים את הבצק על הקבב ומכניסים לתנור בחום 200 ואופים במשך 10 דקות. מוציאים מן התנור ואוכלים חם.
מקור המתכוןם :
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|