שישליק כבש
בתחמיץ עגבניות ונענע
התחמיץ פופולארי לכל סוגי הבשר לצלייה על האש
המרכיבים: 1 ק"ג ירך כבש חתוכה לקוביות
לתחמיץ: 1 כוס שמן זית מיץ מלימון אחד 2 בצלים מגוררים 1 עלה דפנה חתוך לחתיכות קטנות 2 כפות נענע קצוצה 2 עגבניות מקולפות, ללא המיץ, מגוררות מלח פלפל
אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי התחמיץ בקערה, ומשרים בהם את הבשר למשך 6 שעות.
משפדים את קוביות הבשר על שפודים וצולים בגריל כ-5 דקות
הדפס דף זה
|