בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
שישליק כבש
בתחמיץ עגבניות ונענע
התחמיץ פופולארי לכל סוגי הבשר לצלייה על האש
 
 
 
המרכיבים:
1 ק"ג ירך כבש חתוכה לקוביות

לתחמיץ:
1 כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
2 בצלים מגוררים
1 עלה דפנה חתוך לחתיכות קטנות
2 כפות נענע קצוצה
2 עגבניות מקולפות, ללא המיץ, מגוררות
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי התחמיץ בקערה, ומשרים בהם את הבשר למשך 6 שעות.
משפדים את קוביות הבשר על שפודים וצולים בגריל כ-5 דקות

הדפס דף זה
 


 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה