שישליק כבש
עם ירקות וליאה
המרכיבים: 1 ק"ג בשר כבש או טלה או עגל . חתוכים לקוביות בנוניות.
400 גרם ליאה (שומן זנב כבש)
חתוכים לקוביות קטנות
בצלים קטנים או בצל חתוך לקוביות
עגבניות שרי או עגבניות חתוכות לקוביות בנוניים
פלפל חריף חתוך לתבעות או פלפלים מתוקים
פלפל שחור
קינמון
מלח
1 כוס שמן זית
אופן ההכנה: מערבבים את השמן עם הפלפל השחור והקינמון בקערה,
מכניסים פנימה את הבשר והשומן, ומשאירים למשך שעתיים בחום החדר
לפני הצלייה . משפדים את קוביות הבשר, השומן והירקות לסרוגין (בשר שומן ירק וכ"ו)
על שפודי מתכת רחבים.
צולים בגריל פחמים עד שהבשר והשומן מושחם היטב.
את המלח מפזרים על השיפוד 2 דקות לפני סיום הצלייה.
להגיש עם רבעי לימון וסלטים.
מקור המתכון: מורד
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
|