מרק חומוס ירוק
מרק של חומוס ירוק ניתן למצוא בכל חנות ירקות
בשכונות הערביות בחודשים מרץ, אפריל ומאי
המצרכים: 2 כוסות חומוס ירוק מנוקה
או יבש שהושרה במים למשך הלילה 2 כוסות בורגול גס 2 כוסות עדשים ירוקים 2 בצלים קצוצים 1/4 כוס שמן זית 1 כפית קינמון קורט פלפל שחור 3 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה: מבשלים את העדשים, החומוס, הבורגול והבצל בסיר עם מים
למשך כשעה עד שעה וחצי.
(עד שהחומוס ווהעדשים רכים מאוד). מוסיפים לסיר את שמן הזית והתבלינים, ומביאים לרתיחה. נותנים למרק לרתוח במשך כ 5 דקות ומכבים את האש.
מגישים חם.
מקור המתכון : גולשים
|