x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
מרק חומוס ירוק
מרק של חומוס ירוק ניתן למצוא בכל חנות ירקות
בשכונות הערביות בחודשים מרץ, אפריל ומאי
המצרכים:
2 כוסות חומוס ירוק מנוקה
   או יבש שהושרה במים למשך הלילה
2 כוסות בורגול גס
2 כוסות עדשים ירוקים
2 בצלים קצוצים
1/4 כוס שמן זית 
1 כפית קינמון
קורט פלפל שחור
3 כפות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים, החומוס, הבורגול והבצל בסיר עם מים
למשך כשעה עד שעה וחצי.
(עד שהחומוס ווהעדשים רכים מאוד).
מוסיפים לסיר את שמן הזית והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
נותנים למרק לרתוח במשך כ 5 דקות ומכבים את האש.
מגישים חם.
 
 
מקור המתכון : גולשים
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה