x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

סלט ערבי

העקרון בסלט ערבי זה החיתוך של הירקות, הכל חייב להיות דק דק ,
מרובעים קטנים קטנים, ללא עזרה במעבדי המזון למיניהם .

 
החומרים :
6 עגבניות
3 מלפפונים
2 בצלים
צרור גדול של פטרוזיליה
צרור קטן של נענע
4 כפות שמן זית רענן
מלח לפי הטעם
מיץ מלימון אחד או שניים לפי הטעם

תוספות מקובלות :
1 צנון
1 לימון צהוב קטן קצוץ
בצל ירוק כתחליף לבצל
שורש סלרי טרי קצוץ

אופן ההכנה :
שעה לפני ההגשה לחתוך דק דק את כל הירקות,
לתבל לפי הטעם לערבב ולהניח בצד לא במקרר !
 
 
הדפס מדפיס את דף זה  

מקור המתכון : גולשים

 
שלום שמי אבי ששון אני המקים והעורך של האתר 
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל 
בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם
במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם,
כולל אומגה 3 מהצומח,
תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד...
לפרטים נוספים לחצו  להתחזק ולהרוויח  ונפגש.
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה