בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

סלט חרדל בר בלבנה

חרדל בר צומח בשדות בשפע בסוף החורף
(צמח ממשפחת המצליבים, פורח בצהוב).
משתמשים רק בגבעולים לסלט.
לא בעונה, משתמשים בגבעולי חרדל מוחמצים.
 
מצרכים להחמצת גבעולי החרדל :

1/2 ק"ג גבעולי חרדל-בר, קלופים ופרוסים לפרוסות.
½ כוס חומץ.
120 גר' מלח.
120 גר' מלח לימון.
ההכנה :
את כל החומרים להכניס לצנצנת גדולה, נשמר מחוץ למקרר
לזמן רב, לכן מומלץ להכין כמות גדולה יותר.
להרכבת הסלט :

1/2 ק"ג לבנה.
1/2 ק"ג גבעולי חרדל מוחמץ .
לערבב הכל.

הכמויות – בגדר המלצה, לנסות, לטעום ולהצליח.
 


הדפס מדפיס את דף זה

מקור המתכון : סדנת בישול עם השף חוסאם עבאס ממסעדת אל-באבור
 
 
שלום שמי אבי ששון אני המקים והעורך של האתר 
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל 
בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם
במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם,
כולל אומגה 3 מהצומח,
תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד...
לפרטים נוספים לחצו  להתחזק ולהרוויח  ונפגש.
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה