סלט ערבי עם פיתה/לחם - "פאתוש"
סלט ערבי טיפוסי, שימוש בפיתות שהתייבשו למיחזור מוצלח ומשביע.
המצרכים : 3 עגבניות בשלות 2 מלפפונים 3 בצלים ירוקים 1 כף שמן זית 4 שיני שום קצוצות (לא כתושות) 1 כפית שטוחה פלפל שחור מיץ לימון טרי חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק חופן עלי נענע קצוצים דק מעט מלח 2 פיתות
אופן ההכנה : קוצצים את כל הירקות ומערבבים חוצים כל פיתה לשני חצאים, מורחים בשמן זית את החלק הפנימי קולים את הפיתה מתחת לגריל חותכים את הפיתה הקלויה לרצועות מכינים צלחות הגשה אישיות, כמספר הסועדים מניחים רצועות פיתה בתחתית כל צלחת עליה עורמים כמה כפות מן הסלט המתובל מערבבים היטב, ומגישים.
הכל טעים, מעקצץ בפה כזה מלימון נענע ושום, אבל הפיתה שסופגת את כל הרוטב - לאליפות..
שלום שמי אבי ששון אני המקים והעורך של האתר
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם, כולל אומגה 3 מהצומח, תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד... לפרטים נוספים לחצו להתחזק ולהרוויח ונפגש.
|